5 ESSENTIAL ELEMENTS FOR FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI

5 Essential Elements For fotograf nunta bucuresti

5 Essential Elements For fotograf nunta bucuresti

Blog Article

Opțional: fotografii profesionale de exterior aeriene, realizate cu dronă cu cameră de mare rezoluție;

Opțional: fotografii profesionale de exterior aeriene, realizate cu dronă cu cameră de mare rezoluție;

From the initial discussion head to head, I realized The end result all over again our heart guided us to select you, being with us on The key working day for us.

Pe lângă funcțiile clasice de personalizare și gestionare a invitațiilor, beneficiezi de un Tremendous sistem de organizare la mese!

Pentru locații din țară veți primi o ofertă personalizată, după o discuție în prealabil despre mărimea locației, numărul de camere diferite fotografiate, spații comune and so forth și care va incorporate și costurile de transportation.

Pentru ședințele foto cu durata de 3h vei primi un established de fifty de imagini finale, prelucrate. Aceste ședințe foto sunt potrivite pentru restaurantele și localurile de mici dimensiuni, cu un număr redus de preparate fotografiate;

Am colaborat cu Calin in doua proiecte business enterprise – un targ HORECA si un proiect de amenajare. Calin este punctual si profesionist, a surprins ceea ce am dorit sa scoatem in evidenta in ambele situatii. […] Cristina S.

We've been delighted, honored and really energized that we are going to carry to your property memories from weddings and baptisms, which will previous a life time.

Pentru fotograf nunta bucuresti mai mulate detalii, vă rugăm să citiți secțiunea Politică de confidențialitate și GDPR. Take

Artistul treatment confront asta din pasiune si se vede. Modul in care a surprins cadrele a facut ca fiecare proiect din portofoliul nostru sa fie pus intr-o lumina buna. […] Cristiana D.

Pentru ședințe foto organizate la o distanță mai mare de 35km de București îți voi oferi o ofertă personalizată.

Commencing Using the civil wedding day photographs, as much as the most wonderful household pictures, some time and the relationship developed with the many clientele is the most attractive reward for us.

Cei mai buni sau cei mai apreciați sau poate cei mai experimentați fotografi? Aici îi găsești pe toți! :)

Tariful variază în funcție de complexitatea proiectului, de numărul de ore de lucru petrecute în locație pentru fotografii și de numărul de fotografii finale, prelucrate, livrate;

Descoperă cel mai util și fast instrument de a trimite invitațiile evenimentului tău în structure electronic.

Report this page